Grenstreinbus

48 Kanne – Maastricht

Laatst bijgewerkt: 18/03/2018

Vervoerder(s)

Arriva

Rijdt

Maandag tot en met zaterdag: 1x per uur, vertrek telkens om :43 vanuit Kanne Plaats

Op werkdagen en zaterdag vanaf 19.43 uur en op zondag en feestdagen rijdt de bus alleen na reservering als OV-shuttle. Om de OV-shuttle te reserveren, belt u het gratis Arriva-telefoonnummer 0800 0224050. Vanuit België is het telefoonnummer 088 2776880. Desgewenst ontvangt u een bevestiging per sms. Reserveer minimaal één uur voor de gewenste vertrektijd. De reserveringscentrale is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend.

Reisduur

00.23 uur (Kanne Plaats–Maastricht Markt)

Belangrijkste halten

Kanne Plaats (Statieplein) • Maastricht Amarislaan (NL) • Maastricht Madoerastraat (NL) • Maastricht Ruttensingel Zuid (NL) • Maastricht Tongerseplein (NL) • Maastricht Helmstraat (NL) • Maastricht Markt (NL) • Maastricht Meutestraat (NL)

Tarief

U kunt bij de buschauffeur een kaartje ('Ritkaart Limburg Streek') voor € 4,80 aankopen. Indien u heen en terug reist, dan koopt u beter een dagkaart ('Daldagkaart Limburg Bus') ter waarde van € 6,50. Hou er rekening mee dat u in de bus alleen met de bankkaart kunt betalen; baar geld wordt niet aanvaard.

Reist u regelmatig met deze bus naar Nederland? Kies dan voor de 'anonieme OV-chipkaart' of 'persoonlijke OV-chipkaart'. Voor de prijs van uw reis, zie 9292.nl. Het 'studentenreisproduct' is geldig. De OV-chipkaart is in dit geval duidelijk voordeliger dan een kaartje bij de chauffeur: een enkele rit kost € 2,10.

Bereken de prijs van uw rit met de OV-chipkaart. Voor de exacte prijs, zie 9292.nl. Vul bij 'Van' Plaats, Kanne, België in. Bij 'Naar' typt u Markt, Maastricht. Pas indien nodig de datum en tijd aan en klik op 'Plan mijn reis'.

In de OV-shuttle is de OV-chipkaart niet geldig. U kunt bij de chauffeur een kaartje kopen voor een enkele reis ter waarde van € 2,00. Het 'studentenreisproduct' op de OV-chipkaart en een (ster)abonnement zijn wel geldig. De chauffeur kan vragen naar een bewijs dat dit product op uw OV-chipkaart is geladen. Hou er rekening mee dat u in de OV-shuttle alleen met de bankkaart kunt betalen; baar geld wordt niet aanvaard.

Aansluitingen

Voor de aansluitingen in Maastricht, zie de pagina
20a Hasselt–Maastricht.

Weetje

De dienst wordt verzekerd met een bestelbus (plaats voor maximum 8 personen).